Velké HŮ
je pátek třináctého a vy jdete spát
najednou uslyšíte „HŮŮŮŮ, napořád“
nedá vám to spát
tak začnete z okna řvát
necháte toho a jdete zas spát
už se neozývá HŮŮŮ, je ticho a chlad
raději byste HŮŮŮŮ než to ticho napořád….
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Příšerka z literu, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (2)