Doznívání
Co vlastně ve mě je ...
Krom krátkých návštěv tebe
a tvojí touhy
Třesou se mi nohy
pod tvým dotekem
Není to jako ve filmu
I když čas nevnímám
Horoucí polibky,
ne romantika
Žádný svůdný pohledy,
ale tělo na tělo
Surový a prostý ...
Tvoje jsem,
ty můj ne
Máš přece ji ...
Jen s tou nespíš.
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)