Anotace: Chceš-li život šťastný míti, měl bys tuhle báseň čísti!
Pro ně je zase
zkázou ženská,
jak to tedy je?
Že mohlo
lidstvo přežít?
Jak k tomu přijdeš i ty,
Že i ty máš svůj život?
Copak je život zkáza?
22.02.2010 10:39:00 | Romana Šamanka Ladyloba