Hřbitov zkušeností
Anotace: love over countrylines,unorové odpoledne,moderní umění.
Špinavý sídliště
šedivá oblaka
jako stín očí Tvých.
Na zámek zamkneme lásku
a klíče pohřbíme
ve vodách zkalených.
Po kráse šlapeme
s usměvem na rtech.
Možná je to umění,
recese,nadhled?
V kaluži hledáš
svou tvář.
Nad hlavou
potrhaná svatozář.
A v duši trhlina,
jak černá díra.
Chybí ti budoucnost,
chybí ti víra.
A na lásku už si
ani v pohádkách nehrajou.
Tak jak bys mohl ty?
Se srdcem v kolenou.
Co padá níž a níž.
Za chvíli spolkne ho
nadzemská tíž.
Tvejch zkušeností.
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: Tomáš Přidal, ilona, Kristine Clary-Aldringen, Bíša, CULIKATÁ
Komentáře (0)