Zmizela? utekla?
Anotace: Bylo tu není tu..
Proč nejsi tam kde já?
Sama tu zbytečně sedím,
okolí vůbec nevnímám,
do rukou tupě si hledím.
Vždyť tady si byla,
řekla bych před chvílí,
tak kam si zmizela?
To sama netuším..
Je tu zase smutno,
kočka tiše vrní.
Vím - je to nutno.
Jsi růže i s trním.
Prázdno-snad mou vlastní vinou,
nechci být sobecká mrcha.
Půjdu si lehnout, do klubka svinout
- lepší něž studená sprcha.
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Analisieren
Komentáře (3)
Komentujících (2)