Sen
Lítám na obláčku
krásných snů.
Tam kde motýlci
zpívají písně
pro dobrou náladu.
Tam kde romantici
užívají si cnostně
svých zasněných nápadů.
Tam kde kvítek nikdy neuvadá
a dobrá nálada nás ovládá.
Tam kde láska prochází
každým koutem
a nic nikomu neschází.
A vše to byl jen sen
co po probuzení odchází.
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, klinika, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)