Kovaříci v hlavě buší,
psaní básní vážně ruší
Tak jim říká na mou duši,
tohle přece se nesluší
Pryč jsou nyní mravy slušné,
po včerejší noci rušné
Nelze stavět zámky vzdušné,
chvástání je přec neslušné
Parádně se rozjel děda,
on se nikdy zbrzdit nedá
Ráno šeptá jenom běda,
aspirin pak doma hledá
Sotva trochu pookřeje,
spěchá koupit orchideje
Na srdci ho potom hřeje,
že má námět do eseje
jó ty flámy a pak ty rána..hlava prázdná ..ST
22.02.2010 10:47:00 | xoxoxo
aspirin nebo vyprošťovák po flámu to znám!!! ST!!!
22.02.2010 09:35:00 | Acham
..ten rozjetej děda
prý má málo,běda,
ještě něco hledá
ale babka nedá.
21.02.2010 23:53:00 | Květka Š.
Na srdci ho potom hřeje,
že má námět do eseje
21.02.2010 22:07:00 | ROMAN LOHNERT