Třísky od vrat do nebe ...
Anotace: *- .. . ty dou sakramentsky pod nehty ...
*
*
Zabij mě
na tisíc způsobů,
který žádnej sadista
nevymyslí ...
Miluj mě
samoto beztvará
v posteli z leknínů
v náruči ryb
Pohlaď mě lásko,
zoufalstvím křídel
... které ještě
nezapoměly létat ..
*
*
-------------------------------------------------
Comment JikaSovi k básni " Pojď se mnou do noci..."
*
*
********************************
Přečteno 301x
Tipy 22
Poslední tipující: Marfuša, Hesiona-Essylt, TetaKazi, STIMPRE, Denael, ilona, Levandule, Divoženka1, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)