kurva, vypněte to...

kurva, vypněte to...

Anotace: 21022010

kurva,
měl bych dělat něco smysluplného
třeba se opít
a ne čumět na tu televizi
která mě zazdila ve svý skurvený
svítící obrazovce

kurva,
televize mi svítí ďouru do hlavy
pořád, už dvě hodiny v kuse
ted alespoň piju pivo
a už mě ani to světlo
tolik nezajímá

kurva,
nabízí se otázka, co na to
první hrana, nabízí se otázka
co na to favorit, co zklamal
a ten co zlepšil čas
o celou, skurvenou, sekundu

kurva,
už mi z toho fakt
bliká v hlavě,
jdu se opít
ještě víc
a ten krám už nezapnu
Autor humus, 21.02.2010
Přečteno 261x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí