jak lidi občas prohledávaj
okamžiky, který nemaj tu slabost,
ale v tom očekávání všeho
nenajdou nic, zase
nenašel jsem nic
co bych čekal, co bych chtěl
našel jsem však trávu
24.02.2010 10:53:00 | pamp_elka
A nacházím opět slovo nepatřičné,
co na úmrlčí pryčně ležet mělo
Řečeno stručně:
Zvrásnilo mi čelo!
22.02.2010 05:50:00 | rezina