dobově nemístný
cestující
bílý nachem
přemisťovaný časem
který plyne vně všeho
s Athénou na kapotě
lámající pečeti
klíčů moci
nad vnitřní přirozeností
které zrezivěly
od potopy
sedící na trůně
z ohnivých jisker
aby si je podmanil...Nádherné až nadčasové ST!!!
22.02.2010 09:27:00 | Acham