princip neurčitosti...
Anotace: s jistou určitostí...
pozoruji
křižující body
setkání čel
mnoha vln
a přesto
nejsem si nikdy jistý
kde se nacházíš
a jak jsi rychlá…
kolik prostoru zabírá nejistota?
nejspíš
je to proti zdravému rozumu
ovšem ty se patrně o můj zdravý rozum nestaráš…
shodli jsme se
že tahle teorie zní šíleně
jen není jisté
jestli dostatečně…
vezmi si
že je zapotřebí
veškeré hmotnosti Země
aby přidržela list papíru
na místě…
ovšem
tak jako stačí
pročísnout vlasy hřebenem
přitáhnout jím papír
a překonat sílu Země
zrovna tak Tobě stačí
prohrábnout se jemně
mým srdcem
přimět jej pominout se
a přivábit jej k sobě…
Přečteno 359x
Tipy 54
Poslední tipující: isisleo, floreciente, drsnosrstej kokršpaněl, Churry, zvířenka, Actafool, jita.1965, Kristine Clary-Aldringen, zelená víla, ilona, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)