Anotace: Touhle svoji vykopávkou částečně rozporuji psavcovu srandičku na "http://liter.cz/Basne/276165-view.aspx" aneb: ...když se bába vyšperkuje...
paruku na hlavě lysé
na krku řetěz, zlatý kříž...
tak příteli, nelekni se
až v parádě mě uvidíš
:o)
Jiří senior
03.03.2010 20:23:00 | j.c.
No, jsou lidi, u nichž už by se muselo začít zgruntu z druhé strany hlavy. :o)
Ale stará věž ještě není tak hrozná, horší by byla stará škatule. :o)
23.02.2010 00:54:00 | divoska_jaja
Teď jde o to, divoško, zdali je lepší či vhodnější jen běžná kosmetika, nebo riskovat plastickou chirurgii... Anebo botoxové kůry. Takovej botulotoxin dovede své... |:-)
23.02.2010 00:36:00 | Špáďa
hezky napsané ST
22.02.2010 10:32:00 | xoxoxo