krvavá
Anotace: občasné myšlenky na tohle má asi každý....
krvavá
po kolenou se plazím
a ztrácím svou krev
každé minuty už si nevážím
když vlasy mokrý mám
a tvář svou bolestí zkřivenou
konečně v koutě klidu na zem upadám
a schoulený s pocitem, že mělo být něco jinak
usínám, abych se neprobudil.
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)