Freska
Anotace: ...člověku, který mi dal a dává nejvíc, člověku, kterého miluju.../***
***
Mlčenlivá víla
vyhlíží si ochránce
v místech dávno zašedlých.
Jakoby to nebyl hřích,
když dvě osamělá srdce
zkoušejí se protnout.
Má strach se jej dotknout,
co kdyby se rozplynul
v azurový květ.
Sklání se jim svět,
jejich tiché lásce
přetržené klepáním.
A snad trochu přeháním,
když je vidím v nebesích,
při bělostném odlesku
proměněni ve fresku,
navěky zvěčněné.
***
Přečteno 341x
Tipy 27
Poslední tipující: Oťas, bejbyyyy, LucQa, amores peros, stmivani.na.lepsi.casy, fuu, zelená víla, WAYWARD, Ariella13, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)