Smrt
Anotace: ---jedna ze starších, vytvořená asi před rokem---
Smrt,
To je necítit lásku, chlad
Smrt,
To je nesmět se radovat
Smrt,
To je neschopnost milovat
Smrt,
To je nemoci jít dál...
Smrt,
To je přístav duší
Smrt,
Ta jen mrtvému sluší
Smrt,
Té se všichni bojí
Smrt,
O tu nikdo nestojí
Smrt přijde hned
a z nenadání,
Smrt,
Jen té se nikdo neubrání...
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Lioness
Komentáře (0)