...Nekrolog...
Anotace: když odejde někdo s kým jste strávili 14 let ... je vám smutno... na památku 19.2.2010...
... dnes,
mi zemřel pes.
Kdysi jsi přišel z velké dálky,
jen uzlík chlupů a nic víc,
střevíce - objekty tvé války,
však každá hra má rub i líc.
Pak jsi nám rostl, tahal PETky
a občas svoji hlavu měl,
to když ji zmátly fenek pletky
a na slušnost jsi zapomněl.
Znal jsi snad všechny moje ženy,
každé jsi jednou skočil do klína,
tvé packy od bláta nataženy,
jedna veliká a šťastná rodina.
Poslední den jsem hladil tělo
a ocas vrtěl na pozdrav.
Vím že se ti žít chtělo,
i když jsi nebyl zcela zdráv.
Ráno jsem hladil černou srst
a večer už jen černou hlínu,
zasáhnul možná Boží prst,
či Smrt má tu svoji vinu.
Dnes zemřel Rek,
dnes zemřel i kus mne!
Přečteno 357x
Tipy 34
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Divoženka1, ilona, Le ver luisant, hašlerka, CULIKATÁ, ziriant, modrá..., labuť, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)