rozměr na entou...
vzal jsem pastelku
obkreslil se
na křídový papír
uzavřel linku
a pod skleněnou deskou
tísněn na tapisérii
stal se plochozemcem
ale
tys mne uchopila
renesančním rozměrem
a já překročil hranice
po dvou rychle
za třetím obzorem
do hyperkrychle ...
když jsi mě pak položila
rozmarem
poťouchle zpátky
měl jsem všechno obráceně
a kdekdo by smutnil
nezdarem…
já ale ne
opustil jsem ploché diskuze
vymazal se z tabulí oken
s pomocí katodové trubice
spojil uzavřené kruhy
a rozměrným skokem
pronikl do jednoduché smyslnosti
tvé vyšší společnosti
v tom tvém...
Přečteno 513x
Tipy 56
Poslední tipující: isisleo, floreciente, drsnosrstej kokršpaněl, Žqáry, Kapka, dream in emptiness, ilona, Churry, Bíša, Zasr. romantik, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)