Až nahoru
Anotace: Když si člověk chce hrát se slovíčky...
Odrazím se od země
a budu hladit nebe,
třeba tam najdu cestičku
a na ní právě tebe.
Odrazím se od země,
poletím k bleskům, k dešti,
budu pak čekat na zázrak,
až přinese mi štěstí.
Odrazím se od země,
poletím výš a výš,
dotknu se slunce, měsíce
o to pak spadnu níž
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: Oťas, TetaKazi, Bíša, Kapka, CULIKATÁ, labuť, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)