Hezká "rýmovačka", vlastně by se text dobře zpíval - s kytarou. Zajímavé, jednoduché řešení pohodové myšlenky. Je vidět, že umíš.
25.02.2010 13:22:00 | Harr
Je libo valčík?
Tys má víla z říše vod
kde mlha sitě spřádá
a k tanci zní ti doprovod
splav co s vlnkou hrává
však častokrát ti příjde vhod
když přítel z dálky mává
pak nenajdeš-li v říčce brod
a hudba neustává
s proudem dáš se o závod
jak bystřina jsi dravá
:o)
Jiří senior
24.02.2010 20:43:00 | j.c.
Taky se přidám,ikdyž nemám moc času,
jen tak ...přispěju aspoň barvou hlasu!
ST
23.02.2010 14:31:00 | modrá...