Anotace: Dobře,dílo 2 a opět ne z mojí dílny....trochu si tu kazím reputaci,když sem dávám jeho díla,který jsou lepší,než moje :D Ale nevadí,tak ať se líbí :)
Řekl bych že kamarád píše skvěle a rozhodně má velký talent:-) Nesouhlasím, že lépe než ty (taky kdo jo), ale prostě skvěle. Moc hezky procítěné, citlivé. Velice zajímavá báseň a hodně jiná než většina básní, což je velké plus. Ať kamarád píše dál, rozhodně to stojí za to a já bych si od něj rád přečetl něco dalšího.
23.02.2010 15:58:00 | Isquieasuus