Odkrývání...pravd
Anotace: pár jiných momentů..
Kouřový skla..mezi světy
propleteny..iluzí bolesti
Krajina utichá do mraků
V duši..plno zázraků
se rodí..
Otvírá se jiný svět
Padají okovy z rukou,
co jsme si nasadily
Myšlenky, co jsme prosadily..
nač..?
S východem Slunce..
zítra i včera
Iluze naše daná oněměla
Aspirace a bezbřehá láska
vpíjí se do krve
do Srdce
Svítá..
Duše otevírá..
..Pravda..
zapomenutá dávno
Zíra, nové ráno
I teď..
žít je nám dáno
Přečteno 314x
Tipy 13
Poslední tipující: Jana M., ilona, Albertinka, labuť, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)