Anotace: taky máte vysněnou zemi, kam byste se chtěli podívat? určitě ano, pro mě je to Švédsko
dovol mi vlastní interpretaci...
budu do duše
ukládat přístavy :)
...já sním o Skotsku
23.02.2010 22:04:00 | blue
Země dětí z Bulerbinu
prý nádherná je převelice
nechám si však zajít slinu
vždyť tam vládne prohibice...
23.02.2010 21:53:00 | zenge
Na pomyslnou cestu
si nic neberu,
sem tam
budu do duše
ukládat představy,
o tom, jak moc
je krásná
polární zář
Jako korálek po korálku
je pak navleču
na kouzelnou šňůrku,
co si zatím
schovám pod polštář
*
23.02.2010 21:43:00 | ROMAN LOHNERT