Bod nula
Anotace: ... snad ho spánek alespoň na pár hodin pod závoj skryje...
Slunce jiskří
v odlesku
křehkých vloček
umírajícího sněhu
tak kde je
radost v duši
paprsky hladí
kapky tající
ze zajatých střech
kam dopadnou
sotva tuší
modř nebe
v roztrhaných oblacích
rozeznívá
malá hrdélka
proč mysl plní
bezbarvá apatie
špína silnic nebolí
úsměv sklouznul
do vlnek louží
uvnitř
jako vetřelec
bod nula žije...
Přečteno 323x
Tipy 31
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Agniezka, a_tao, poustevník Jirka, jedam, ilona, WAYWARD, Jiří I.Zahradník, Květka Š., labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)