Dadák má pravdu, že tu na nás kladeš nároky. Sem se u toho přemýšlení taky nějak zapotila:-)
15.12.2005 14:32:00 | Cizinka
ta báseň je skutečně dobrá, dobře využívéš zkratek. podle mě jsi trefil to, co má být řečeno a to, co už řečeno být nemusí. Celek je tak hutný, sdělný, přitom nepřetížený a zároveň klade nároky na čtenáře.
11.12.2005 15:55:00 | daniel