hladovej
občas cestou
stojim u
malýho okýnka
a jsem pěkně hladovej.
objednám si jídlo
a čekám
těšim se jak
se nadlábnu.
to jídlo bylo hnusný,
ale byl jsem hladovej
tak jsem ho
zdlábnul, cestou
utřel jsem si
rypák
lesklym ubrouskem
na dojmu mi to nepřidalo
přišel jsem tam zas
jen tam bylo víc lidí
někdy jsem počkal
na to hnusný jídlo
lidi se dobře bavěj
když čekaj na to
hnusný jídlo
u malýho okýnka
občas tam člověk
musí zažrat když
je hladovej a
opilej,
cestou
Komentáře (1)
Komentujících (1)