tělocvičně...
přišel jsem
příliš pozdě
na to
abys byla ještě vzhůru
v téhle době…
chtěl jsem
pohladit tě
ale myšlenka byla rychlejší
nabyla hmotných tvarů
otevřelas oči ve spánku
a usmála se
trochu nepřítomně
rozcuchaná
bezbranná
Klikatice...
zjistil jsem
vždyť ty jsi vlastně
stále u mne
běžíme spolu
přes bradla
s kužely
po kladině
mezi kruhy
co říkáš
proskočíme se ještě
se stuhami
na medicimbálu
než dopadnem na žíněnku
a skončíme v bedně…
tak vzhůru!
po žebřinách
do svítání
a chvíli nebudem věřit
že nám něco schází...
Přečteno 339x
Tipy 50
Poslední tipující: isisleo, floreciente, drsnosrstej kokršpaněl, zvířenka, jita.1965, LeeF, Bíša, Dota Slunská, zelená víla, Žqáry, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)