Srdcová sedma
Ty můj nejsladší miláčku,
ty můj nejsladší,
ty můj miláčku...
Mé srdce je naprosto,
úplně, moc šíleně,
zamilované totálně,
zblázněné najisto.
Moc, moc, moc,
miluje a miluje,
nemá pomoc,
v řece lásky popluje.
Mé srdce je do tebe zblázněné,
denně chodí zasněné...
Komentáře (0)