Malému uzlíčku
Anotace: -Ukládanému do postýlky-o našich nejdražších-dětech:-)
Ručku vkládám do dlaní
šťastný úsměv na skráni
pohádka nočnímu světu
polibek,poslední větu
k spánku ukládám celý svět
krásný lístek,růže květ
pohlazení tichým slovem
nostalgie provoněná domem
sladce spí
peřinka chmýřím nadýchaná
poklidně sní
dětským
rájem daná
vložená na polštář
Přečteno 303x
Tipy 34
Poslední tipující: Antares, kuskus pruhovaná, Bíša, BARBYE, Čoki, Pevya, Agniezka, ilona, Alien.v.v.s., Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)