Anotace: inspirováno, jak nám diktoval učivo p. Z.Kuťák a upozornil nás na mezeru „touha po moci“
Přiznávám otevřeně svoji touhu po básních, jako je tato. Napsala jsi to skvostně!
24.02.2010 19:29:00 | 6thSun
Zřejmě, jak sem se dnes dozvěděl, si filantrop. Nevím jak se to správně píše, vím co to znamená. Snad nejsi znavena. S češtinou chceš si hrát tak to mám rád. Chyby já jen těžko odhalím to vím. Trošku to mrzí jenže vzpomenu-li na školu přestane. Tak vidíš, že ten co nevidí cítí a co cítí nevidí. Sem se nějak zamotal.
24.02.2010 16:13:00 | umělec2