Kohoutek
Anotace: Vodovodní obyčejný.Půlku dne jsem se snažil vyměnit silonové těsnění.Nebyla šance.
Kape mi voda
z kohoutku
Zrovna když peču
pochoutku.
A že já jsem
dosti zručný
dále budu
velmi stručný.
Zastavit vodu
opravit těsnění
pět hodin práce
mám v hlavě běsnění.
Spravit to nelze
všechno se láme
v obchůdku na rohu
řeknou nemáme.
V zástěře bílé
spatlaný od těsta
skáču do auta
peláším do města.
Pět minut práce
lesknou se kohoutky
na klíně mísu
jím sladké kornoutky.
Jo když jste šikula
nemáte škodu
spravíte s lehkostí
světlo i vodu.
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, CULIKATÁ, Květka Š., labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)