Poznání
Anotace: Odcházíme,nalézáme...
znáš mě? znáš se?
po cestách klikatých a strmých vydáváš se
do uliček ponurých za světlem,které nesvítí
s myšlenkou na světě nebytí
vidím tě, vidíš mě
tápeme a čekáme
na konci té cesty se potkáme
aniž se poznáme
všechno zlé nechat za sebou
vzdálelenost překonat problémy posetou
najdeš mě, najdu tě
vše ostatní sledujem nehnutě
zklamu tě, zklameš mě
nejednou, nechtěně
zradíš mě, chápu tě
Komentáře (0)