Vánoční přání
V Á N O Č N Í P Ř Á N Í
Vánoce jsou prý čaroděj,
co splní tajná přání.
Já jich mám vždycky habaděj,
to nemá nikdo zdání.
Když jsem byl malý, přál jsem si
pro sebe spoustu hraček.
Teď, když jsem velký, tak už vím,
že v tom je malý háček.
Co bych si tedy nejvíc přál?
Aby se máma smála,
aby si s námi táta hrál,
a sestra klidně spala.
Vždyť na tom vůbec nesejde,
jak moc dárků si dáme,
Důležité je na světě
to, že se rádi máme.
Přečteno 1232x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
Komentáře (6)
Komentujících (6)