Anotace: ...má zima na kahánku...
Vstávej,
ty spavej,
sliby už medvědicím nepostačí,
pouhým lízáním se jim nezavděčíš!
Celou zimu ty jsi spal,
teď tě čeká tvrdá práce,
do hnízda jak by sis dal
kukačky dvě, žádná láce! :o))
25.02.2010 17:34:00 | Zasr. romantik