Neco od srdce
Anotace: Jen vypustit slova,co máš na srdci,mě vždycky dostanou z tísně mé.
Já vím,kdy Slunce vychází,
vím,kam chodí Měsíc spát.
Vím,kdy ráno přichází,
a co je to mít rád.
Já vím,že paprsky Slunce žhavé jsou,
já vím,že Měsíc jen jeden je,
a když andělé se na zem snesou,
vše jako když pravda je.
Komentáře (0)