Rodný strom
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=o9LA1i3SjZs&feature=related
Vrátit se domů
ke svému stromu
Vstoupit a cítit co sálá z něj
vědět že prosvětlí den
Podrží tě tak jako ty jeho
dej mu srdce svého
Posvátný je a ty to víš
pro tebe a pro to co cítíš
Splynout v jednu bytost
snad nechceš tak moc
Vidět co vidí on
tvá duše tvůj strom
Vrátit se
tak Bože přej nám
duši ti dám
jen ať není už dál sám
Vrátit se a nezoufat
víš že můžeš jen doufat
však jednou až smrt tě odvede
Bůh tvé kroky domů povede
Pak zas uvidíš
jeho duši ucítíš
Doma
tam je tak krásně.
Přečteno 368x
Tipy 14
Poslední tipující: Paulín, Edmond Kadad, Kimiko, Lioness, enigman, hašlerka, Agniezka, Mbonita, CULIKATÁ, klinika, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)