Z minula 5
Anotace: jakkolwiek rzecz się miała
Cítit se svobodný
a říkat své myšlenky
to dokázali jen
šílenci, blázni, kašpaři, šašci, klauni, děti a Ježíš
Šílenci a blázni za to nemohli,
kašpaři, šašci a klauni, ti za to byli placeni,
děti o tom nevěděly..
a Ježíš?
Ježíš ten raději těžký kříž nesl, a umřel pro lidi
protože
když lidi slyšet nechtějí, tak neslyší
A tohle
šílenci, blázni, kašpaři, šašci, klauni a děti nikdy nepochopí
proto je jim dovoleno cítit se svobodně a říkat své myšlenky..
A Ježíš?
Ježíš, ten to pochopil
snad proto musel zemřít..
Přečteno 279x
Tipy 14
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, Psavec, Kapka, modrá..., Skalsky Pavel, TetaKazi, Pixie, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)