Z minula 6
Anotace: to jest jeszcze w lesie
Příliš lidský
je smutek
mával na mě zoufalý klaun
s rozmazanou růží
na opuchlých snech
plakala jsem
-i povoláním šťastní
umírají-
na klopu si připnu kytku
a půjdu z bruselského mostu
plivat
na svět
a mávat na bohy
do roztrhání
s křečí
které dnes říkáme
smích
až moc se snažím
být dokonalá
jenže
.
.
před láskou
člověk přestává být
člověkem
Přečteno 298x
Tipy 18
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, Denael, Psavec, Kapka, modrá..., Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ, TetaKazi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)