V řece života
Jsme jako utržené kameny
vytrženy z rodných skal
jak z lůn našich matek.
Jsme životem vhozeny do řeky,
kde chceme měnit proud,
kde chceme měnit směr
ale čas a voda nás obrušují
a my splýváme s řekou života
až do úplného obroušení a rozpadu.
Není prostor a není čas
na naše vroucí přání
jsme jen kamínkem z masivní skály
který tvoří koryto života
samotný nejsme nic
ale společně vedeme proud.
Přečteno 306x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Jiří I.Zahradník, Bíša, Kapka, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (5)