Odpuštění
Tiše ti šeptám
mezi slzy snění
že bolest není
jenom bolavá
že po každé tmě
přijde další rozednění
že každá zoufalost
jednou přestává...
Tiše se vkládám
mezi tvé snění
něžně se tě přitom dotýkám
třeba tě jednou
ta zkušenost změní
třeba tím skončí tvoje snění
třeba se zvětší tvoje "chtění"
a třeba dojdeš
k odpuštění
...
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, Květka Š., Skalsky Pavel, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)