rozhovor s ovladačem...
hele
jaké to je
být manipulátorem?
možná že vypadám
jako paranormální zločinec
zloděj hypnózy
nebo spící vynálezce
který ví co se stane
ale
když se podívám
jak se tváříš
jak se chováš
jak reaguješ
co se ti zdá
podle toho tě poznám...
když totiž zjistíš
že máš oči k vidění
a uši k slyšení
nemužeš si nevšimnout
že člověk nemůže nic skrývat…
můžeš vládnout prostoru
ale to ti nebude k ničemu
jediná moc
která má smysl
je moc člověka nad člověkem
ať přemýšlíš jak chceš
když vnutíš svou vůli ostatním
pak je ovládneš...
teď se mě chytni a pusť
vidíš
a mám tě taky
pod proudem...
Přečteno 356x
Tipy 36
Poslední tipující: isisleo, floreciente, drsnosrstej kokršpaněl, zvířenka, Churry, jita.1965, Bíša, Actafool, Dota Slunská, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)