Zakázaná ctnost
Vkládám ti do úst
slova
jak dílky pomeranče
jazykem vyťukávám
zpomaleně
hladové tóny chtíče
voníš tak sladce
po polibku
prozatím
zakázané ctnosti
nebojíš se
a já mám vlasy
rozcuchané slastí
mezitím
za zády
mimo rámec dění
Plant čaruje
s touhou
skrytou
za závěsem víček
reálného snění
Přečteno 346x
Tipy 41
Poslední tipující: vánek, Jana M., Holis, ilona, jedam, stmivani.na.lepsi.casy, Bíša, enigman, harmony, Jiří I.Zahradník, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)