Anotace: .
Opíjíš mě životem
... jarem
... ... láskou,
... ... ... rohlíkem,
pocity jsem strašně zmožen
do penálu, .... - taxíkem ...
**- ... Jo,jo když sebou hodíme,
ještě toho můžem hodně stihnout ... "-))
*
26.02.2010 10:02:00 | HarryHH