Pravda a růže
Anotace: Text k písni. Napsaný 20.1 2010.
Z popela vzkvétá
zázračná růže
ostny nám píše
krvavý vzkaz.
Poznala pravdu
dívku tak krásnou
tančila s rosou
pak vítr ji vzal.
Refrén:
Kdepak se ukrývá
a kolik sil jí zbývá
i děšť o ní zpívá,
že ji také znal.
Možná někde v mlází
se lží v kostky hází
a někde v dálce září
jako svatý grál.
S ránem uvadá
poslední z růží
pláčem zalévá
ji každý z nás.
Potkala pravdu
tu dívku čistou
tepe nám v žilách
znáš její hlas.
Refrén:
Kdepak ...
Přečteno 349x
Tipy 37
Poslední tipující: Špáďa, jarmil, Čoki, jedam, fuu, Denael, ilona, carodejka, Bíša, modrá..., ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)