Protéká tebou řeka
Protéká tebou řeka,
je křišťálově čistá
tvými skutky,
a paprsky slunce
v ní rozehrávají
třpytivé úsměvy,
co můžeš vidět
na každé vlnce
Jen někdy
teče pomalu,
to když odplouvají
tvoje smutky
a vrby kolem břehu
se tiše domlouvají
němým hlasem lístků
kdo asi je tím,
co ti způsobil
tolik smutků.
Přečteno 326x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Eru Alonnar, Churry, ilona, Kars, Andělská holka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)