Skotská
Anotace: ...vzpomínka na muj první byt... :)
Plesnivej byt číslo dvacet,
právě nastal jeho čas,
občas se z něj chtělo zvracet,
občas tam chci ale zas.
Sednu si na ten gauč starej,
co byl mojí postelí,
tenkrát jsem byl furt nasranej,
dnes jsem z něho veselý.
V obýváku plným plísně,
spávali jsme noc co noc,
pouštěli si dobrý písně,
těšili se pryč z něj moc.
Teď nám ale chybět bude,
tenhle hrozně hnusnej byt,
myšlenka nám ne něj zbyde,
místo, kde jsme museli být.
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: nella, johNMadhead
Komentáře (0)