"Není tu, není"
Anotace: Přeji všem, krásný den...lásku jen hřejivou a náladu "smějivou" :) ...
Dnes mi není do smíchu,
dost věčnému povyku,
nech si tu svou kritiku,
nemám přec vše na triku.
Mohu za vše asi,
i za Tvé mokré vlasy,
déšť prý naschvál přivolávám
a všem se více já rozdávám?
Tak jo, mysli si co chceš,
ale pod zem mě nedostaneš,
stačí, že po Tvém boku jsem padla rychle ke dnu,
však já ale stále věřím, že se zase zvednu...
Přečteno 421x
Tipy 30
Poslední tipující: Paulín, ilona, malá slečna, Čoki, Pythonissa__, Bíša, Niky88, Psavec, Simísek, Linzerka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)