Plané květy
Nechci plané květy
když se dny jen vlečou
jeden jako druhý
Změna
seje vítr sny utečou
to je síla vzpruhy
Nová
vůně cizokrajných kytek
uvítám své druhy
Znova
přestavuji nábytek
vidím barvy duhy
Touha
otvírám slunci stěny
odsouvám stropy
Změny
svoje si ráda tropím
Přečteno 363x
Tipy 54
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Špáďa, hezule, Kara Lee Exl, Pevya, Quigleika, casla, Zefi, a_tao, Gudula, ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)