Podivné...
Lhaly jsme si.
Tak trochu bez studu.
A tys byla vždycky první.
(vždyť kdo včera hledal smysl naší lásky?)
No jasně...
To tady jsme shořely na kapky deště.
To tady jsme se utopily v ohni.
Ale všem bylo krásně.
Řeklas: ,,Jsi nádherná, když pláčeš."
Ale takhle to nemá být, že jo.
Prý jsme podivné.
Jaksi enormě podivné.
Bez infantilních otázek
a okrasných popelníků.
(Totálně jim hráblo...)
Vždyť ráno jistě nebudeš snem...
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, enigman, Prinzeschen
Komentáře (0)