Šepot
Anotace: Vyslyš mne, nevzdoruj, nedoufej, nebojuj...
Aimee Mann zpívá o zmoudření a ty se snažíš umlčet všechny hlasy v své hlavě
pár decibel navíc, mechanicky přeříkáš text, v tu chvíli zdá se, jde to hravě
oči doširoka otevřené
obzory vzdálené a zamlžené
nekonečné reprízy rozhovorů zmítají se v bláznivém víru myšlenek
v duši anarchie, žal, však ve finále usmíváš se navenek
ruce v pěsti zaťaté
srdce smutkem zajaté
bezradným prstům hledáš spásné zaměstnání
jak přežít zítřek nemáš ani zdání
stejná slova, stejný rým,
sklenka vína, cigarety dým
Píseň končí a šepoty se živí příležitostí odhalit tvou ztrápenou duši
dnům jako tyhle snad jen naděje sluší
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: efeeez, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)